Je bent nu op de site voor Particulieren

Contacteer ons

Kantoor Hasselt

Paul Bellefroidlaan 12
3500 Hasselt

E-mail: info@zimmermann-law.be

Er is een ruime parking voorzien

Consultaties enkel na afspraak.

ma-vrij 10-18u
Gelieve steeds te bellen voor een afspraak.
We proberen onze cliënten steeds zo snel mogelijk te ontvangen.

Over ons

Ons kantoor is een voortzetting van een kantoor gestart begin jaren ’60 door Mr. Willy Zimmermann in Bilzen en dat in 1967 naar Hasselt verhuisde waar wij sedertdien gevestigd zijn.

Wij vormen een kleinschalig team dat zich bezig houdt met een beperkt aantal materies waarin wij dan ook veel kennis en ervaring hebben opgebouwd.

Wij geven adviezen, onderhandelen met het oog op een minnelijke regeling en verdedigen Uw dossier als dat moet voor de rechtbank. Wij willen daarbij Uw partner zijn.

 

Wij streven naar een duidelijke communicatie in begrijpelijke taal. Doordat wij een klein team vormen, zijn wij gemakkelijk bereikbaar. Als U ons niet kon aantreffen, bellen wij U terug.

Kostprijs is voor ons een belangrijk element. Wij trachten daarover transparant te zijn en staan open voor forfaitaire afspraken over onze kosten en erelonen.

Wij kennen onze grenzen. Wij werken daarom graag samen met notarissen, bedrijfsjuristen, bedrijfsrevisoren, experten of verwijzen U door naar een gespecialiseerd confrater.

Neem contact
op voor een afspraak

groepsfoto met Catherine