Over ons

Kantoor Hasselt

Paul Bellefroidlaan12
3500 Hasselt

E info@zimmermann-law.be

Er is een ruime parking voorzien

Consultaties enkel na afspraak.

OPENINGSUREN
ma-vrij 10-18u
Gelieve steeds te bellen voor een afspraak.
We proberen onze cliënten steeds zo snel mogelijk te ontvangen.

Over ons

Ons kantoor is een voortzetting van een kantoor gestart begin jaren ’60 door Mr Willy Zimmermann in Bilzen en dat in 1967 naar Hasselt verhuisde waar wij sedertdien gevestigd zijn.

Wij vormen een kleinschalig team dat zich bezig houdt met een beperkt aantal materies waarin wij dan ook veel kennis en ervaring hebben opgebouwd.

Wij geven adviezen, onderhandelen met het oog op een minnelijke regeling en verdedigen Uw dossier als dat moet voor de rechtbank. Wij willen daarbij Uw partner zijn.

 

Wij streven naar een duidelijke communicatie in begrijpelijke taal. Doordat wij een klein team vormen, zijn wij gemakkelijke bereikbaar. Als U ons niet kon aantreffen, bellen wij U terug.

Kostprijs is voor ons een belangrijk element. Wij trachten daarover transparant te zijn en staan open voor forfaitaire afspraken over onze kosten en erelonen.

Wij kennen onze grenzen. Wij werken daarom graag samen met notarissen, bedrijfsjuristen, bedrijfsrevisoren, experten of verwijzen U door naar een gespecialiseerd confrater ?

NEEM CONTACT OP VOOR EEN AFSPRAAK

OVER ONS

ZIMMERMANN & GILOT Advocaten heeft zijn hoofdvestiging te 3500 HASSELT, Paul Bellefroidlaan, 12, in de wijk Hollands Veld.Wij hebben een bijkantoor te 3800 SINT TRUIDEN, Planterijstraat, 19. Ons kantoor bestaat uit vijf ervaren advocaten die u met kennis van zaken en ervaring trachten te helpen bij tal van problemen die u zoal kan ontmoeten. Wij bieden u advies nog vóór u in een procedure betrokken raakt, of om betwistingen te voorkomen; Wij staan u bij in procedures en onderhandelingen; Wij stellen voor u op maat geschreven contracten op.

CONTACT

Paul Bellefroidlaan, 12
3500 HASSELT

T. 011 28 38 19
F. 011 28 36 92

info@zimmermann-law.be

VRAGEN ?